Mycket sedan sist…

Ja det har hänt en del sedan senaste uppdateringen, semester som blev lite annorlunda. Inget Riesenläger!!!

Men det blev Dalarna ändå, en tripp till brorsan och husvagnen fick hänga med. Ett par härliga dagar med båt tur, svampplockning, ölprovning, restaurang besök m.m. Och på vägen upp tog vi en övernattning på Örebro Brukshundklubb.

Starten på semestern blev ett läger i hårda spår för Susanne Kihl, såå himla kul!

Och så fick uppfödaren besök ett par dagar, husvagnen fick hänga med dit också. Där blev det hundträning och mysiga kvällar. Vi gjorde ett restaurang besök vi också.

En specialsökstävling som anordnades av klubben gjorde vi också, där knep vi 3:de platsen av 27 startande.. liite stolt är jag allt.

En föreläsning av en av mina favorit fotografer Annelie Utter blev det med, och ett besök på Nordens Ark.

Och sista helgen avslutade vi med kurs för Monika Henriksson, alltid så himla lärorikt och kul. Och även om vi var på klubben så drog vi efter vissa missöden med oss husvagnen även dit.

Så summa summarum blev det en hel del hund denna semestern och det kändes riktigt bra. Lite vettigt fick jag gjort, oljade räcket på altanen, alltid något.

Semestern är slut men hundträningen rullar vidare liksom fotointresset, närmast blir det fler prov i specialsök men högre tävling får nog vänta tills nästa år.