Fotografering i Botaniska trädgården

Jag tog en sväng in till Botaniska trädgården för lite fotografering, jag hoppades på att näsduksträdet skulle blomma. Det hade nyligen startat, det var inte så många löv vid blomman som hunnit bli riktigt vita än. Saknade min fotokompis men vi kan inte alltid samtidigt och då får det bli lite ensam fotografering.

Förutom några härliga timmar i trädgården så blev det också en sväng i Slottskogen. Träffade min mamma och det var så roligt att se henne efter ett antal månader. Det fungerade någorlunda i Botaniska men i Slottskogen var det helt hopplöst om jag säger att 5% av alla dessa människor som var på dessa platser visade hänsyn, tog ut avstånd och var medvetna om att en pandemi pågick så överdriver jag antagligen.

Vid några tillfällen gick mamma inpå staket och vände ryggen mot folk för att slippa undan, det sket dom flesta i. Att jag skickade ut armen raklång från kroppen sket dom också i, då gick dom in i den. Jag blev mycket förvånad över mängden folk som inte tycktes bry sig det minsta, och ledsen över att se denna brist på hänsyn.

Botaniska blev sista fotograferingen med makrot på ett tag, nu sitter zoomen på igen.