Hej igen!

Jag har varit med matte på utställning. Hon ställde inte ut mig. Det gjorde hon förra året och då stod det på kritiken ”barking all time”. Sen kunde vi åka hem. Så i år var vi bara där för att titta. Oj, vad mycket snygga tjejer där fanns!    Där fanns även en och annan stöddig hane, vilka jag såg mig nödgad att försöka sätta på plats trots mattes ihärdiga försök att stoppa mig.

Vi gick omkring ganska länge, matte köpte lite onödiga grejer och så skulle det ju fikas. På väg mot fikeriet försökte jag hitta någon lämplig stolpe att pinka på. Det var inte lätt men efter en stund hittar jag en som luktar lite av både tik o hane så den fick det bli. Oh! så skönt!

Plötsligt rycker det till i kopplet och hade jag inte sett mattes min så hade jag nog inte förstått att det var mig hon menade när hon sa ”ÄR DU INTE RIKTIGT KLOK” hon sa det nämligen utan att skrika. Det visade sig att stolpen hette Bengt Blomqvist. Bengt muttrar något om kemtvätt och matte ser så där rolig ut som hon gjorde när vi var i Stockholm.

Matte kommer nu underfund med att hon har massor som hon måste hinna göra hemma och tar ett snabbt adjö. Sen försvinner vi med en rasande fart ut genom dörren. Så var det slut med det roliga för den här dagen, men när matte är med händer det alltid något, så vi hörs nog snart igen.