Hej!

Jag tänkte inte berätta detta , men eftersom det talas om det på klubben, så är det väl lika bra att ni får höra hur det gick till.

Matte hade bestämt sig för att tävla med mig, någonting jag själv var lite tveksam till. Till saken hör att hon hade ställt upp i en tävling före denna, en tävling där jag visade hur glad och lycklig jag var och jag städade till och med planen i hopp om att det skulle bli så bra att jag slapp detta någon mer gång. Men matte fick tydligen blodad tand. Denna gången bestämde jag mig för att försöka att inte vara för glad, men samtidigt måste jag ju lyckas så att matte blir så nöjd så att hon tycker att det gått tillräckligt bra för att inte behöva göra om det.

Det började bra, med några tior. Sedan måste domaren ha förväxlat skyltarna. För nu visar han nollor, jag ser hur matte mulnar och jag inser att kan jag inte få domaren att ta rätt skylt så ligger jag illa till. Efter  ytterligare några nollor, nu är goda råd dyra. Jag måste få domaren att förstå vad han håller på med. I full fart rusar jag ner till domaren stoppar ner huvudet bland skyltarna plockar upp nummer tio hissar den högt i luften och springer över planen så att alla kan se ordentligt. Publiken har förstått att domaren har visat fel, dom skrattar och applåderar. Även matte tycks förstå för hon ler brett. Jag tror att matte trotts allt blev väldigt nöjd med min insatts för vi har inte tävlat på länge.