Lite av varje

Jag lämnar nog inte tillbaka makro objektivet 😀 Det är fortfarande lite svårt med skärpan men nu går det lite snabbare än i början. Eftersom det går att använda även för lite annat än just makrofotografering så sitter det på ganska länge, jag blir lite begränsad ibland men det är som med 50mm bara att gilla läget och inse vad som går att fota respektive när det inte är någon ide.

Förutom att jag fotar en hel del så tränas det även hund, Ära är riktigt duktig på det mesta men ibland strular det och jag blir frustrerad, då gäller det att bita sig i tungan och antingen lösa det där och då eller lägga det på hyllan och gå hemma och fundera lite.

Det är ganska tråkigt nu när covid-19 härjar och lite obehagligt när det börjar komma nära, en arbetskamrat är dålig och en vän likaså, jag tror inte det är många som kommer att undkomma man får bara hoppas att man tillhör dom som får en lindrig släng av det. Jag kan bli ganska upprörd av att en del inte respekterar den oro som andra har och att man tror att myndigheters rekommendationer är någonting som man kan strunta i.

På grund av pandemin så är det mesta i hundväg inställt, läger, tävlingar och mycket annat. Men träna kan man ju fortfarande göra även med andra, det sker ju utomhus och med avstånd från varandra. Önskar att skiten är över snart annars lär det bli en väldigt tråkig semester också utan någon tripp någonstans, förutom dagsturer i skog och mark.