50 års fest och Slott

Min syster har fyllt 50 och det firades några dagar senare än hennes faktiska dag och det startade med middag, uterums mingel och presenter.

Middag
Middag
Uterums mingel
Uterums mingel

Dagen efter firades nyår på olika håll, min bror med familj och föräldrarna firade med syster och familj. Själv firade jag hemma bakom mörkläggningsgardiner med mina hundar. På nyårsdagen bar det iväg till okänt mål, jag och föräldrarna visste vart. Jag för att jag körde dit några av gänget och mina föräldrar för att det var dom som ordnat allt. Ära fick följa med och Azka fick bo på pensionatet.

Det spekulerades en del i bilen innan vi till slut svänger in till Thorskogs slott. Det blev en härlig dag i mycket mysig miljö. Maten var helt underbar och innan middagen fick vi ett glas bubblor och lite historia om slottet, och naturligtvis så finns det ett slotts spöke. Spöket sades hålla till på slottet men det visade sig inte stämma för mina brors barn hade besök på sitt rum under natten och vi bodde alla i en byggnad vid sidan av slottet. Jag tror att dom till slut lyckades somna någon gång vid 4:a tiden på morgonen. I mitt rum stod det två hundskålar på golvet och på bordet låg ett ben till Ära med hälsning om ett gott nytt år.  Jag skulle gärna göra om denna vistelse.

50ar7

50ar8

50ar6

50ar5

50ar4

50ar3

thorskogslott kopiera