Husvagn

Man ska ha husvagn…… Det första min syster sade när hon fick reda på att jag köpt husvagn var

-Va!! har du blivit en sådan!

Har fortfarande inte riktigt förstått vad hon menade 🙂

Nu tillhör jag inte dom som ställer upp vagnen på en camping och sedan stannar där, nej min tanke är att i första hand åka på hundläger. Jag har siktet inställt på Tåmelägret och Riesenlägret. Äntligen skall jag få Riesenfolket att tystna 😀 Det har tjatats på mig i 20 år att jag måste åka på lägret.

Men det är inte så enkelt, behöver kattvakt, semestern skall bli beviljad och jag måste kunna bo någonstans. Boende möjligheterna på Riesenlägret är minst sagt begränsade, men nu….. 😀 Och kattvakter tror jag mina föräldrar kan tänka sig att vara.

Och förutom hundläger och hund tränings helger så öppnades även andra möjligheter. Min bror med familj som inte vill ha in mig i huset med två hundar får sällan, väldigt sällan besök av mig. Jag tror att jag skulle få komma in utan hundarna men det är kanske säkrast att inte fråga 😀 Dom ligger nu lite illa till för att få besök, skall bli ett nöje.

Och jag kommer säkert att ta vagnen på en tur några dagar på semestern för att besöka något/några natursköna ställen i vårat avlånga land.

Som sagt, man skall ha husvagn……

husvagn