Inglasat

Nu var det dags att få den del av verandan som ligger under tak inglasad. Skårtarydarna kom på onsdags kvällen och då blev det skaldjurs frossa. Dom närmsta dagarna efter det blev det inte mycket mer än hundpromenader för min och Helenas del, utöver det så har det ätits och druckits en hel del.

På fredagen tog vi en liten shopping tur, det var Helena som var sugen att åka till ”Grinden” och det var jag som handlade 😀 och samma visa blev det när vi åkte till Jysk, jag fick åka hem och byta till Danne o Helenas bil för att kunna få hem en liten möbel som jag absolut skulle ha i min lilla kuvös 🙂

På lördagen lämnades Danne och min pappa ensamma med verandan medan jag, Helena, Emil och min mamma åkte till Havets hus i Lysekil. Ett småtrevligt besök, men jag hade förväntat mig att det skulle vara mer. Och jag var ruskigt irriterad över att jag glömt min kamera hemma 🙁 så det fick bli några kort med mobilen i stället.

Nu sitter jag här och njuter!