Mycket har hänt

Jag bloggar allt mer sällan… tiden räcker inte till. Så då får man baka ihop det lite.

Ära har tävlat Appellen och blivit uppflyttad till lägre med 247,5 p. och en pallplats, tävlingen kändes inte som jag önskat men jag är nöjd och glad över hennes prestation ändå ♥.

appell kopiera

Sedan har vi varit i Gävle och träffat släktingar, vi bodde på hotell. Ett hundvänligt hotell (Best Western Hotel) som på rummet ställt en påse med en liten lapp ”VIP” ”Very Impotant Pet” i påsen låg en väldigt liten handduk, en boll och en tuggpinne. 🙂

vip kopiera

Gävle är en väldigt fin stad, jag skulle kunna tänka mig att ta en längre ledighet där. Vi promenerade i gamla stan och hann med några promenader i den vackra stadsparken.

gamlstan kopiera

gavlepark kopiera gavlepark2 kopiera gavlepark4 kopiera

Efter Gävle bar det av till Växsjö och planerings helg, det var väl inte den bästa helgen att åka dit. Det var Lakers överallt 🙁 tungt för en frölundait. Jag får vara glad att dom inte drog in mig till stan att vara med i firandet. Jag fick stå ut med att min handduk, mitt ölglas, stolen jag skulle sitta på och välkomst draperingen i hallen var Lakers 🙁 Det blev lite fest på lördags kvällen då Kennelmamman och Järnforsarna anslöt 😀 På söndag tog vi en liten promenad där Emil blev kramad av en av kennelmammans småttingar 🙂

emilanfall kopiera

Och sist men inte minst har Ära gått en Nose Work kurs, en mycket rolig och lärorik kurs som jag hoppas får en fortsättning. Nu gäller det att ligga i med träning både i brukset och Nose Worken.

nosework6 kopiera