Pension….nja

Det har inte blivit så mycket träning det sista men jag inser att hon inte kommer att pensioneras riktigt än. Hon är full i energi och tycker det är roligt med träningen och så länge det är så kör vi vidare, ändring av belöningarna vill jag jobba med och det kommer förhoppningsvis att fungera bra. Hon köper godis belöningarna riktigt bra men ibland kan jag se att hon förväntar sig bollen och visst händer det att jag glömmer bort mig.

Så länge jag inte låter henne få bollen för egen lek eller kampar med den så kan hon ju få den under kontrollerade former hos mig, det löser sig nog.

Huruvida vi kommer att tävla eller ej återstår att fundera över, lite kul hade det ju ändå varit……

För övrigt blir det mest promenader och då gärna med kameran på ryggen, just nu är det så tråkigt väder att kameran egentligen är onödig att släpa på men jag gör det ändå man vet ju aldrig.

En foto promenad med Anette har det blivit också, halloween på Liseberg. Det är ju så himla kul jag har saknat våra fototrippar som varit alltför sällan den senaste tiden. Jag hoppas att vi får möjlighet att ta igen det, Anette kom med en ny rolig idé, vi kör ju ett ord varje månad men nu skall vi utöver det ta ett ord som vi har hela året på oss att ta. Ofta så blir ju våra foton inte som det var tänkt och ibland har det med vädret att göra och ibland med tid och möjlighet, så detta skall bli kul.