Lugnt nyår

Julen firades i Värmland och där hade det enligt Ära dykt upp en otäck liten varelse, vi var inte av samma åsikt. En underbar liten pussvänlig valp, Melker ❤️ Vi kommer säkert att få se mer av honom fram emot sommaren då kanske Ära tycker att han har lite mer värde, han var såå söt.

Nyåret firade jag och Ära in hemma, det var lugnt utan fyrverkerier i närheten och nu har jag några lediga dagar. Inte bara skönt att vara ledig, gick och lade mig i början på veckan i tron att det eventuellt skulle komma regn under natten vaknade till 13cm snö. Så det har skottats en del och snön har fyllts på under tiden. Skönt att slippa behöva åka till jobbet när det är sådant väder, då måste man ju upp så tidigt för att hinna skotta fram bilen. Ära är lycklig över snön den plockar fram valpen i henne.

Jag har anmält till tävling… men jag har inte betalat än, tvekar lite både vill och inte vill. Jag får väl fundera ett tag till.

På fotofronten händer inte så mycket just nu, mest taskigt väder hela tiden men vi kör vidare med våra ord som fototolkas varje månad. Och nu har vi utökat det lite, Anette kom med en väldigt kul idé det är ju lite svårt att få till våra ord vissa månader ibland på grund av väder och ibland på grund av tid, så nu har vi ett ord som sträcker sig över hela året.