Husvagnspremiär!

Ja har man köpt en husvagn så måste det ju testas att bo i den, så att hundarna är inbodda innan det blir lägerdags. Det blev en liten tripp upp till Mellerud och Kerstins Camping. Jag lär mig förhoppningsvis ganska snart i vilken ordning man skall göra saker o ting, när kopplar jag ihop, när tar jag ner stödbenen, förtältet……. har inte vågat ge mig på det än. Det är ganska trångt i vagnen med två hundar, hade varit mycket enklare om dom kunde komma överens. Men med en bra logistik så fungerar det hyfsat.

Att ligga på en camping kräver aktiviteter runt omkring annars blir det ”tråkigt”. Bokade tre nätter och det är max om man inte har aktiviteter planerade. Jag har varit borta på Melleruds Brukshundklubb två dagar och tränat, det mesta fungerade bra och det kändes bra att få lite ny plan att testa på. Och när vi nu ändå var så nära så blev det ett tur bort till akvedukten också. Ett besök nere vid Sunnanå hamn blev det också, och så har jag slappat i vagnen en hel del. Värmen fick ju för sig att komma nu när jag har semester 🙁 det är ok så länge det inte går över 20 vilket det har gjort, så vagnen har ibland varit som en ugn. Det har vädrats mycket åt alla håll för att hålla tempen nere, och det har fungerat ganska bra.

Jag kommer säkert att ge mig ut några dagar senare på semestern också, inget är planerat så vart jag hamnar får vi se då.

Ära blir belönad
Ära blir belönad
Håveruds akvedukten
Håveruds akvedukten
Sunnanå hamn
Sunnanå hamn
Sunnanå hamn
Sunnanå hamn