Inte som det var tänkt..

Nej det blev verkligen inte som det var tänkt, inget Riesenläger och inte heller en fototripp till Båstnäs. Kände mig urdeppig…. men det är bara att gilla läget, det är som det är och det blir vad jag gör det till. Bara att vara ledig och slippa gå upp på morgonen är ju semester.

Det blir små fotorundor i närområdet och kanske även en lite längre tur då jag gärna velat besöka Tjurpannans naturreservat och kanske kan det bli av, Båstnäs finns ju kvar och det blir ett Riesenläger nästa år också.

Lite hundträning blir det också, körde lite specialsök igår och Fia-lotta var riktigt duktig, fina markeringar nu gäller det att försöka öka tiden på dom och plocka in störning också. Hade en gömma i grillen på bilen och fyra på husvagnen och en vid sidan av vagnen i vegetationen sedan lade jag två i stenmuren och en i en stubbe. Hon fick söka lös och löste alla, när hon sökte av muren hoppade hon över och tog en från ”baksidan”, duktig tös 😀

Det blir sällan några foton på Ära när vi tränar det är lite svårt att hålla fokus på henne med kamera och samtidigt vara redo att belöna henne. Men får vi till riktigt bra och längre markeringar så kan vi nog få några foton i specialsöket i alla fall.

Det blir en blandning av dom senaste bilderna i detta inlägget, kanske kan det bli ett eget inlägg om Tjurpannan så småningom.