Upp och ner

Det har varit mycket upp och ner det sista, allt ifrån att husvagn blivit underkänd på besiktning till att plötsligt vara godkänd och att semestern hängde med på samma resa. Utöver det är det mycket känslomässiga resor upp och ner men det är ju så livet är, upp och ner. Sista tiden har det varit mer ner än upp och fotograferandet är lite av terapi för att hålla humöret uppe.

Sedan jag gick med i instagram så tänker jag fotografi på lite annat sätt och har fått lite bra tips också. Det har varit några besök i Göteborg det sista och ett bestod i ett restaurang besök med kusiner, super trevligt!

Nu är det snart dags för semester och det ser vi fram emot, inte bara att få sova på morgonen utan även att få åka på Riesenläger och i samma veva hälsa på min bror. Och så blir det ett besök till Båstnäs bilkyrkogård tillsammans med fotokompisen Anette.

Nedräkningen till semestern har börjat! 🙂