Kennelläger

Det är höjdpunkten för året och i år tyckte jag dagarna gick väldigt fort. På torsdagen blev det lydnad hela dagen för Carina Lundin, fredagen tillbringades i skogen med spårupptag för egen del. lördag blev det uppletande och hårt spår och söndagen före hemfärd ägnades åt Nose Work. Vi har så himla roligt och i år var det lite fler dvärgschnauzrar med och såå söta.

Kvällarna ägnas åt umgänge och en kväll går vi till restaurangen för gemensam middag och en annan har vi en Kantbergare som fixar fantastiskt god mat till hela gänget. Och boendet kan jag knappast klaga på vagnen står två meter från vattenbrynet.

När man kommer hem är man ganska slut men redan efter någon timme längtar man dit igen. Nu ser vi fram mot nästa läger, Riesenlägret i Kopparbo tänk er ca:280 deltagare med både en och fler hundar, det blir några riesen.