Lite blandat

Att fotografera kan vara lite av terapi, ett sätt att för stunden glömma annat och ibland är det väldigt skönt, även om det ibland bara är minuter. Det finns en hel del att fotografera om man bara har ögonen med sig 😉 Det sista har jag fotat mycket egen hund och en hel del närbilder på småkryp och annat. Jag har varit i Göteborg en del och idag passade jag på att gå genom slottsskogen och Azalea dalen, det är ljuvligt vackert där just nu.

Om några dagar bär det av till Kennelläger, en av årets höjdpunkter 😀 Det kommer nog att vara ett och annat småskägg att fotografera och det skall bli roligt och även dom stora skäggen lär nog hamna framför linsen skulle jag tro. Så dom närmaste dagarna måste ägnas åt att få ihop allt som skall vara klart före avfärd, måste nog lägga kameran åt sidan en stund men det kan det faktiskt vara värt, jag tar igen det sedan 😀