Haloween, operation och droppar

Det blev inget Haloween på Liseberg för mig i år men jag och Carina ordnade ett Haloween på klubben. En poängpromenad i mörker med reflexer som snitslar och ett och annat ”spöke” utefter promenaden. Efteråt åt vi en supergod tårta som någon som Carina kände bakat just för denna kväll. Men nästa år blir det Liseberg igen 🙂

Ära har varit lite taskig i magen och åt inget på två dagar, men pigg och lika glad som vanligt. Igår var vi iväg och tränade och när vi kommit hem lägger sig Ära i soffan och efter en stund rullar hon över på rygg och då ser jag hur det rinner gulgrön flytning och inser att detta är inte bra. Ringer veterinär som ber oss komma direkt. Nu ligger fialotta här på golvet nyopererad, det var livmoder inflammation så nu blir det till att ta det lugnt väldigt länge och jag blev tvingad att ta två dagars semester för att vara hemma med Ära, såå synd om mig 😀

Det blir lite tråkigt nu när man knappt kommer utanför dörren under dom första dagarna så då får man hitta på lite annat kul att roa sig med. Och en av dom sakerna är att fota vattendroppar, det är inte det lättaste men roligt och om jag bara håller på ett tag så skall jag nog kunna lyckas till slut.