Kamerasjuk

Jag har väldigt länge önskat köpa en ny kamera, min är nu 10 år och intresset för att fota är lika stort som från start. På 10 år så hinner det hända en del i kameravärlden men en kamera är inte direkt gratis. Naturligtvis vill jag ha Nikon igen, jag har varit supernöjd med min D90 men……..

Jag har valt mellan D500 och D750 det visade sig att det valet var väldigt enkelt, mitt objektiv är inte kompatibelt med D750 och därmed var det beslutet avgjort. Sedan återstår det ekonomiska och jag har egentligen inte råd och här dyker det upp nya men…

Det går alltid att hitta tusen ursäkter när det är någonting man verkligen vill och detta vill jag verkligen och har velat länge. Så idag tog jag reda på att cashback gäller vid avbetalning och sedan bokade jag min D500 så i morgon åker jag till Scandinavian Photo och hämtar den. Jag tänker passa på att fråga om det finns en möjlighet att få några kronor för min D90, ingen större chans men man kan ju alltid fråga.

Medan fialotta ligger i sin komposthage på kvällarna så har jag fortsatt att fota vatten och leka i Photoshop. Förhoppningsvis tar vi stygnen på måndag och då får hon röra sig lite mer efter det. Det blir långtråkigt för oss båda och för att roa oss lite har jag planer på att lära henne lite trix när stygnen tagits bort.