Testat nya kameran

Efter att ha försökt ställa in dom inställningar jag vill ha i kameran så var det dags att testa den, det första jag reagerade på var att ratten för att ändra exponering vrids åt motsatt håll mot min gamla vilket naturligtvis resulterade i att jag vred fel hela tiden. Så jag missade en hel del bilder på grund av det men med lite övning så kommer nog det att fungera ganska snart.

Första testet blev en svamp i trädgården och efter det tyckte jag att det kunde vara värt att försöka ge sig på fåglar, vad kan vara mer besvärligt dom sitter ju sällan still. Det blev en tripp till Spikön i Trollhättan där det finns lite fåglar att välja bland, vid ett tillfälle var det två änder som blev helt tokiga om dom lekte eller slogs har jag ingen aning om men att försöka hänga med där var ganska omöjligt.

Nu får jag hoppas på bra väder helgerna framöver så att jag kan fortsätta testa, det är ju tyvärr för mörkt när jag kommer hem på kvällarna.