En riktig vinter

December månad i Värmland var i år en vinter att minnas, vilket underbart väder.

Så mycket snö som hängde i träden och låg över hela landskapet, det var som barndomens vintrar och man önskade att det skulle vara väldigt länge.

Förutom en underbar julhelg i Värmland så blev nyåret hemma lugnt och utan störande fyrverkerier.

Ära verkar tycka att livet som pensionär är skönt, vi tränar som vanligt om än inte lika ofta och hon tycker fortfarande att det är kul men jag tycker allt att hon får en ökande selektiv hörsel😂 och hon tillåts att göra lite som hon vill!

Jag och Anette kom iväg till Gunnebo winter lights en trevlig fotopromenad men hu så kallt, jag hoppas att vi kan få ihop några fler fotopromenader under detta året och vi fortsätter med våra foto ord 😁

Har redan nu börjat fundera över vad jag skulle vilja göra på semestern, förra året hade jag fem veckor och även om det gav mer smak så får jag nöja mig med fyra i år och hoppas på att det går att få dom i följd, vi är lite dåligt bemannade i år.

Jag hoppas på ett år med mycket tid för sådant man önskar göra…….