Tåme och Riesenläger -17

Tåmelägret var minst lika trevligt som förra året och i år var Lilla Edet först i kön 😀 Förutom att vi var först hade vi utökats med 100% så i år var vi fyra som deltog i kursverksamheten. Vi slog oss ner med lite fika medan vi väntade på att klockan skulle slå bomöppning.

Resan upp innehöll två övernattningar, första natten låg vi på Västerås Brukshundklubb där jag fick vara åskådare på en valpkurs, jätteroligt! Och där hade dom ovanligt stora ”snäcksniglar” som mina trevliga vänner genast associerade med mitt husvagnsekipage 🙁 Andra natten låg vi på Umeå Brukshundklubb.

Jag fick mycket att fundera över och att stoppa i ryggsäcken under veckan. När veckan led mot sitt slut så gav jag mig iväg mot Kopparbo för att tillbringa en vecka på Riesenlägret. Det är tur att Riesenlägret är ett annat typ av läger annars hade jag nog somnat ståendes någonstans.

Jag fick lite tid en eftermiddag och gick bort för att kolla dom tuffa grabbarna som har hand om skyddet, jag kunde kanske få några fartfyllda bilder om inte annat. Det blev väldigt roligt den stunden jag var där och min syn på ”skyddsfolket” fick sig en törn 😀 jag hade inte förväntat mig det jag fick se.

Jag har fått mycket tips och idéer under dessa veckor och nu gäller det att ta tillvara så mycket som möjligt, en hel del finns nedskrivet men en del kommer säkert att glömmas 🙁 och då är det bra att ha kompisarna som kan bidra med sina ”minnen” 🙂

Bilderna får sammanfatta mina lägerveckor.

Bilder från Tåmelägret

Bilder från Riesenlägret