Ibland går saker sönder….

Ja dom gör ju det!

Det började med att mobiltelefonen krånglade och efter ett tag insåg jag att det var läge att byta, sagt och gjort sedan skulle nytt bank id införskaffas….hur svårt kan det vara. Det fixar man ju lätt via datorn, när jag öppnar datorn för att ordna med detta så lägger den av!!

Bank id fick fixas via banken men datorn… mina bilder! Den lever någonstans där inne för om jag kopplar in telefonen så hör jag det lilla pinget som talar om att någonting kopplats in, så helt död är den inte. Men hur räddar jag innehållet, framförallt mina bilder. Har frågat och googlat, kontentan av det hela blev att jag nog inte skulle ge mig på det själv.

Släkten är värst brukar det ju heta men min släkt är bäst 🙂 så i morgon blir det en tripp till en kusin som skall försöka rädda innehållet i datorn. Och ny dator har inhandlats, så nu kan jag ta hand om dom bilder som finns i kameran.

En sväng till Lights in Alingsås med fotokompisen blev det förra helgen, har verkligen saknat våra små fotoresor. Jag hoppas vi kan få ihop fler under nästa år även om en del ställts in så som Nossans ljusfestival och olika aktiviteter på Liseberg så kan vi säkert komma på annat att göra små fotoresor till, om nu detta covid skall fortsätta härja under nästa år också.

Nu väntar jag på att få lite vinter..