Långt mellan uppdateringarna

Det blir långt mellan gångerna ibland…. Träningen med hundarna går bra om än inte som planerat, förhoppningsvis blir det lägre tävling till våren med Ära. Tänkte försöka jobba på detaljer och stadga under vintern. Tänkte även jobba med hårda spår det har inte blivit som jag tänkt med dom, så jag kommer att få backa en del för att få det som jag vill. Inser att jag måste bli noggrannare med dagbok över träningarna för att hålla koll på hur det går och när det är dags att backa.

Till och med fotograferingen blir inte som tänkt, mycket beror på att det är jobbigt att ta med kameran när man går med två hundar. Men det skall bli ändring på det också…… tror jag.

Vi har gått NoseWork kurs, 2st och det var väldigt roligt frågan är om vi kan bli klara för tävling i det någon gång, man vill så mycket men det är svårt att få ihop tiden.

Och så har vi varit ute och luftat vagnen ihop med klubbkompisar, en väldigt rolig helg som innehöll både hundträning och lekar för oss hundförare. Och Azka fick gå ett viltspår, det var en upplevelse. Hon gick sakta i spåret och ibland stannade hon och såg ut som om hon trodde att någonting skulle komma farande och anfalla henne, men när hon tagit sig till slutet och fått klöven så var hon såå stolt ♥

Det finns så mycket man vill göra och så lite tid att göra det på…………