Föredragskväll, veterinärbesök och lite annat

Förutom hundträningen så tar jag dom chanser jag får till att fotografera. Vädret har ju inte varit det bästa på ganska länge så hundträningen slåss med fotograferingen 😀 Det är ju så mycket roligare att kunna träna hund i hyfsat väder, då det fungerar så blir det en kombo av dom båda.

En av mina favoritfotografer (Roger Brendhagen) var med på ett event om fotoresor och det ville jag inte missa, jag fick med mig Anette och det var en trevlig kväll och naturligtvis var det Roger som gjorde det värt att åka ner till Götet 😉

Och så blev det ett veterinärbesök, Ära hade en knöl under hakan som jag ville kolla upp. Jag hade fått en tid på eftermiddagen och var väl inställd på att kanske behöva få ytterligare en tid för att ta bort den. Men så blev det inte, veterinären kände på knölen och sade att den tar vi bort…..nu. Det var jag inte beredd på så jag bara stirrade och upprepade NU! han log och sade -ja, vet du hur mycket administration vi sparar genom att göra saker med en gång. Sagt och gjort jag åkte hem och Ära lades under kniven och vid 21-tiden hämtade jag hem henne. Allt gick bra och nu blir det lite lugna koppelpromenader så länge stygnen sitter sedan kan vi köra igång igen.

Nu är det ett väldigt passande så att hon inte lyckas komma åt att klia sig under hakan eller ”torka käft” som hon gärna gör framför allt om hon ätit eller druckit, det skulle inte sluta väl. Så jag varvar tratt på huvudet och strumpor på bakbenen. Det går inte att göra så mycket när hon måste passas hela tiden så medan hon ligger jämte mig i soffan så leker jag lite med Photoshop 😀 Förhoppningsvis kan jag lära mig lite…..kanske.

Det som står i almanackan härnäst är ett besök till Hornborgasjön och en hundkurs i slutet på månaden.