Regn, regn, regn

Jag är så trött på detta ständigt regnande, mitt i regnandet så kommer det en skur 🙁 Någon dag emellan så är det uppehåll men igenmulet och någon enstaka dag kan till och med solen titta fram men som sagt dom dagarna är sällsynta, väldigt sällsynta.

Fotografera i regn kan jag inte så det blir lite abstinens efter ett tag. Alla dagar utan regn försöker jag få chansen att fotografera, en dag då det var sol passade jag på att åka till Nordens Ark.

Och jag satte 50mm på kameran dels för att få upp hastigheten för att kunna få lite fartbilder om vädret skulle bli någorlunda och för att kunna studio fotografera hos kompisen.

Trotts 50mm på kameran så fick jag hissa ISO ganska rejält när Ära fick hattefnatt i skogen 😀 Alla vattendrag fullständigt översvämmas och det är ju trevligt att Ära i alla fall tycks uppskatta rådande väder, åtminstone vissa dagar.

Det blir en del hundträning också och vissa regniga dagar så kan man ju ta en tripp till Ullared 😀 och ägna sig åt lite kultur genom att besöka en utställning av Lars Lerins tavlor på kulturhuset i Stenungssund.

Nu verkar det som om det blir uppehåll i två dagar och då blir det i första hand hundträning, jag måste ju sätta lite fart om vi skall få ordning på allt vi behöver innan vi ger oss på att tävla till våren.