Nytt år

Om man bortser från vädret så har det nya året börjat bra. Det har varit ett otroligt tråkigt väder väldigt länge, om det inte regnat så har det varit igenmulet så kameran har inte använts lika flitigt. Jag roade mig med lite fotografering inomhus men det är inte lika kul och det kan ju bero en del på att jag saknar kunskap och utrustning.

Julafton tillbringades hos min syster och jag vet inte hur hon bär sig åt men hon lyckas alltid få tag i väldigt täta och fina granar, annat än dom glesa skräckexempel vi hade i Värmland 😀

Nyåret blev som förra året helt underbart tyst, inte en enda smällare hördes. Jag var en sväng i Götet igår och blev förvånad över att inte höra några smällare där heller, tidigare har det ju smällt veckor innan och efter nyår.

Idag har det varit ett fint väder och det utnyttjades genom att vi åkte till bokskog och spårade, medan spåret kallnade tog vi en promenad med kameran på axeln. Det är utlovat fint väder i morgon också men då skall jag ner en sväng till MyDog så vi får se hur mycket av vädret jag hinner njuta av innan solen går ner.