SM Bruks & IPO

Lilla Edets Brukshundklubb var ansvariga för uppletandet på SM och det var en del som skulle fixas. Rutan skulle märkas och gicks igenom för att dubbelkolla att där inte var ”stickiga” pinnar som hundarna skulle kunna skada sig på. Våran kiosk skulle ställas i ordning, rep för publiken skulle upp och mycket mycket mer. Det vi hade hand om var en liten del i ett jätte arrangemang, det var 8st Brukshundklubbar i Västra distriktet som deltog.

Vi var några från klubben som valde att åka upp redan på onsdagen, när jag väl hittat fram till den plats där vi skulle ställa våra husvagnar och fixat klart vagnen så hade dom andra dykt upp och lite senare tog vi en promenad bort till tävlingsområdet. Det blev några promenader i omgivningarna, det var ett mycket naturskönt område.

Det blev tidiga mornar och inte så mycket fotat eftersom det var fullt upp med uppletandet men på söndag fick jag sovmorgon, fast det blev inte så mycket sova av. Men nu fick jag möjlighet att ta lite kort på lydnaden. Det blev en trevlig helg med många skratt och högt i tak. Det var väldigt roligt att ha fått vara en del av detta stora arrangemang och närmre SM än så här kommer jag nog inte 😉