Operation trotts allt…

Jag hade bestämt mig för att inte operera Ära om jag skulle hamna i det läget, vill inte utsätta henne för allt vad det skulle innebära och som fyllda 11år är hon ingen ungdom.

Eller jo det är ju det hon uppvisar..

Hon far omkring som värsta unghunden och är både pigg och glad så när jag fick åka till veterinären akut för juver tumör blev beslutet ett annat.

Efter en diskussion med veterinären tog jag beslutet att trotts allt operera henne, det blev några jobbiga veckor med tratt och lugn o ro men nu är det full rulle igen.

Det var helt enkelt inte dags för henne än och jag är glad över beslutet och med lite tur får jag ha henne några år till.

Semestern startade vi med en liten och kort resa, det tog först tre dagar att ta sig till brorsan i Dalarna och sedan tog det lika många att ta sig hem.

Supermysig resa med ett antal hotellnätter, kan tänka mig något liknande nästa år.

Ära klagade inte, hotellsängarna passade henne utmärkt!

Jag o kompisen fortsätter med vårat fotande och det där ordet som sträcker sig över hela året har jag nu förträngt i 10 månader, har fortfarande inte en bild….

Jag måste ta tag i det…..

Det blev en liten foto sväng ner till Liseberg, aktörerna i skräckområdet bjöd som vanligt på sig själva.

Det var inte lika kul som vanligt eftersom jag åkte ner ensam, det är inte samma sak när man inte har någon att prata foto eller fika med.

Men i december har vi en gemensam fotokväll på Gunnebo slott och trädgårdar, en ljusshow och det ser vi fram emot