Försöker tränga bort oron….

Jag tror att Ära sjunger på sista versen, upptäckte en ganska stor tumör som jag misstänker är en juver tumör.

Men hon är pigg, glad och far omkring som vanligt så än så länge har hon inte ont av den och jag tänker inte lägga henne under kniven. Men oron gnager även om jag försöker tränga undan den. Jag har ju pensionerat henne och vi gör så mycket som möjligt av det hon tycker är roligast. Om några veckor är det dags för semester och den startas med en liten road tripp som jag tror att även Ära kommer att uppskatta.

Det sista har det blivit en hel del Ära framför linsen eftersom hon tycker det är roligt att bli fotograferad, det genererar ju en massa godbitar. Men det har fastnat en hel del annat på minneskortet också. I år så har vi ett foto ord som sträcker sig över hela året och det ordet är ordspråk, då kan man ju tro att man skulle kunna få till det riktigt bra. Jag har ännu inte klart för mig vilket ordspråk jag vill foto tolka men har åtminstone kommit på några som jag skulle kunna tänka mig, jag tror inte det blev lättare att få till det trotts ett helt år i tid. 😁

Dags för lite kaffe och mera mys med Ära som snarkar i soffan!