Hårda spår igen

Försov mig i morse, hade tänkt vara på plats för hårda spår tidigt.
Nu var vi på plats först kl.08:30.
Hittade en parkering i Stenungsund med gräsmattor vid sidan av så där fick Azka ett spår på 300m med en liggtid på 1 tim och Ära ett spår på 400m med en liggtid på 40 min.
Azkas spår gick över gräsmatta ut på asfalt och avslutades i gräs.
Hon slarvade ibland, det fanns andra dofter att spana in och så fanns det ju harskitar 🙁
Men på det hela taget gjorde hon ett jättebra jobb och höll spåret på asfalten bättre än Ära.
 
Äras spår gick växelvis över gräsmatta och asfalt, hon hade problem att hitta spåret och att hålla det på asfalten, men hon ger inte upp och bryr sig inte om störningar.
Det kom bilar lite då och då och svängde in på parkeringen, fick linan överkörd några gånger 🙂  och en cyklist passerade oss.
När cyklisten parkerat vid byggnaden så kommer han bort till oss och frågar om Ära tänker äta honom 😀 -nä, men hon jobbar just nu så om du väntar lite!
Ära noterar honom lyfter huvudet och tittar på honom bara för att sätta ner näsan igen och fortsätta med sitt
När vi var klara gick vi bort till cyklisten som står kvar på samma ställe, han undrar om jag vet hur mycket störningar det finns på den här parkeringen, här springer rådjur, harar och annat hela nätterna så han tyckte Ära var jätteduktig.
Då kände jag att jag borde titta på det hon gjort bra (störningarna och att hon ju faktiskt löste det) och inte fästa mig vid problemen hon hade att hålla spåret.
I morgon får det nog bli mer hårda spår, har fått tips om en parkering i Trollhättan 😉