Vattensvans och viltspår

Det har gått åt lite väl mycket pengar den senaste tiden och nu var det dags att trimma ner Ära men även om det är värt pengarna att låta betala för att få det gjort så är det inte möjligt om pengarna inte finns så det var bara att ta tag i det själv 🙁 Men den här gången lyckades jag ta ner henne på en dag i stället för tre 🙂 Säg den glädje som varar…… att ta av henne pälsen och låta henne vara i hundgården var ingen lyckad kombination, till skillnad mot Azka så kan hon mycket väl tänka sig att vara ute i dom flesta väder. Den lilla fialottan fick vattensvans, värme och vila är receptet så det blev till att åka med till jobbet hela veckan och nu verkar det vara över. Hon ser fortfarande ut som en skabbräv men hennes päls växer som tur är ganska fort så förhoppningsvis ser hon normal ut om några veckor då vi ger oss iväg till uppfödaren på läger.

Azka som jag för övrigt börjar bli lite orolig för då hon verkar ha problem med bakkärran har startat i en viltspår kurs och det passar den gamla damen utmärkt. Hon har gått från stridsvagn till snigel 🙂 Jag får hoppas att det håller i sig, hon ökade tempot något vid senaste tillfället men blir det inte värre så är det helt okej. Hon är såå stolt när hon hittat sin klöv.

viltsparazka1 kopiera