Kennelläger

Kristiflygare helgen kopplades husvagnen på och så bar det iväg ner till Bergkvara på kennelläger. Detta året hade vi lite sovmorgon så klockan nio på mornarna träffades vi för gemensam resa in i spår och sökskogarna. En av dagarna bad jag Andreas vara ankare men det slutade med att han fick ta över och vara förare för Ära och jag fick en chans att fota henne i stället 🙂

DSC_0084 kopierat

DSC_0087 kopierat

DSC_0089 kopierat

Förutom spår och sök så var vi på Brukshundklubben och körde lydnad, på lördagen var det några som gav sig iväg på utställning och kom tillbaka med både cert och annat. Kvällarna ägnades åt god mat och trevligt sällskap 🙂

Jag försökte vi ett flertal tillfällen att få med mig ytterligare en hund hem, det gick inget vidare för hon var hårt bevakad. Hon var ett riktigt sockergryn <3

DSC_00181 kopierat

Jag hade tänk mig några riktigt tidiga mornar med lite fotande, det blev ingenting med det. Så jag får nöja mig med att ha sett Malins foton som hon tog en tidig morgon, härliga foton. Men det kan gå bra att fota på dagtid också 🙂 jag fick fotat Azka och Ära bland vitsippor.

DSC_0134 kopierat

DSC_0143 kopierats

En morgon var det två svanar som jagade varandra fram och tillbaka över vattnet och jag irriterade mig över att inte ha möjlighet att fota just då. Men jag fick möjligheten lite senare när jag väntade vid bilen, då kom dom igen och den ena kom mot mig men inte så som jag förväntat mig för den lyfter och flyger väldigt nära över till vattnet på andra sidan vägen. Jag har nog aldrig varit så nära en svan tidigare definitivt inte en flygande sådan 🙂

svan2 kopierat

svan3 kopierat

svan kopierad kopierat

Ett som vanligt underbart läger med många skratt, man är ganska slut när man kommer hem men hinner inte mer än packa upp så vill man tillbaka igen. Det blir några fler läger i år och det ser jag fram emot, och medan vi väntar på dom så blir det hundträning på hemmaplan 🙂