Viltspår

Idag var det dags för viltspårs träning igen. Vi var tre hundar, Midas, Olga och Azka alla tre gjorde ett bra jobb och vi förare skötte oss också bra 😉 Azka ville väldigt gärna gräva ner fångsten 😀 Tanken från början var nog att vi inte skulle behöva så mycket mer träning med då alla hundar hade stora problem förra gången vi spårade (vi misstänker att dom valde färskt viltspår :-D) så beslöt vi att träna några gånger till före anlagsprov. Fortsätter det så här så har ingen av oss några större problem, ser med spänning fram mot den dag vi skall göra provet.

Midas i spåret

Midas i spåret

Midas hittar slutet

Midas hittar slutet

Olga ger sig iväg

Olga ger sig iväg

Olga har hittat sitt slut

Olga har hittat sitt slut

Azka med sitt slut

Azka med sitt slut

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.