Lite av varje

Jag hade planer på att göra om i köket, planer som nu ligger på is…

Det har blåst en hel del och det startade med att några av mina granar lade sig i grannens trädgård och efter att jag röjt dom så blåste ett gäng till ner, som dessutom landade i grannens damm, suck!

Efter mycket om och men så slutade det med att jag helt enkelt fick betala för att få ner alla träd, nu sover jag lugnare när det blåser, inga mer träd i grannens trädgård. Men så jäkla sura pengar, det var inte det jag ville lägga pengar på, förutom dom fem vindfällen som låg så var det lika bra att ta ner övriga också annars hade dom bara fortsatt att falla vid nästa kraftiga blåst.

Så totalt var det väl ett 50-tal träd som behövde tas ner, nu är det gjort och som sagt jag sover bättre men kostnaden retar mig…

I år var jag ledig Kristi flygare så då åkte vi på kennel läger, det är ju så roligt. Och i år fick vi dessutom testa på ID spår och se hur det går till, lärorikt och riktigt roligt.

Vi tränar fortfarande även om vi inte kommer att tävla mer, men vi gör det för att hålla igång lite och Ära tycker ju än så länge att det är kul att hålla på.

Denna helgen har vi varit hos vänner strax utanför Växjö på studentfest och utöver det härliga promenader och en liten utflykt. En härlig helg!