Julhelgen

En mycket annorlunda jul, jag tillbringade julen ensam i år…. självvalt. Alla var bjudna till Dalarna men eftersom Ära opererats för livmoderinflammation så skall hon ta det lugnt ganska länge och hon är svår att hålla lugn och ännu svårare är det naturligtvis med massa folk runt omkring och katter. Så därför valde jag att hålla mig hemma, av olika anledningar så blev min syster med delar av familjen också kvar hemma, men vi brydde oss aldrig om att träffas vi pratade över telefon istället. Det har varit en lugn och skön jul där jag försökt hitta objekt att fota dessa lediga dagar.

Det har inte blivit mycket av den varan det har inte varit väder för det och jag vill ju alltid hitta trevliga gärna nya promenader att gå och det är inte alltid man hittar något att fota på promenaden. Den värsta promenaden var när vi körde ända till Nordens Ark för att kana omkring i lera, dom har en ekopark, en vandring på ca 4,5 km. Jag tror att 80% av den sträckan var lera, det var väldigt uppbökat och det hade förvandlats till rena leråkern. Skall jag någonsin gå den promenaden igen så får det vara när det har varit väldigt torrt väldigt länge.

I morgon är det dags att gå upp tidigt igen, nu blir det arbete i två dagar sedan blir det nyårsledigt i nio hela dagar, jag får fundera på vad jag skall ta för foto promenader dom dagarna. Skall bli skönt med mer ledighet.