Tillbaka i Paradiset….

Den här pandemin är verkligen jobbig, det mesta går på sparlåga.

Men lite saker händer ändå och den största händelsen är väl att min syster köpt tillbaka paradiset i Värmland. Med tanke på allt strul i olika former som poppar upp så undrar jag om hon inte ångrar sig ibland. Men det hon med säkerhet vet är att hon hade ångrat sig om hon inte tagit chansen. Julen tillbringades sålunda däruppe men nyår valde jag att fira själv hemma. Det kommer säkert att bli ett antal besök till paradiset, det blir ju aldrig det samma men det är alltid avkopplande att vara där.

Hundträningen går rätt bra just nu men det är svårt att hinna med allt som behöver tränas. Just nu tränar vi sidoförflyttningar och att backa i lydnaden och utöver det så blir det spår både i skogen och på asfalt. Specialsök tränar vi lite då och då, jag skulle vilja träna det oftare än vad som sker just nu, vi har startat på en kurs som för närvarande ligger på is på grund av pandemin. Ser fram emot när den kommer igång igen.

På fotofronten försöker jag ta dom tillfällen som ges, det känns som om det regnar mest hela tiden. Jag och Anette kör fortfarande vår lilla fotoutmaning och det är verkligen roligt och jag tror att vi faktiskt utvecklas en del inom fotograferingen. Jag gör ju fotobok varje år med fototolkningen vi gjort av månadens ord och att jag fyller ut med lite andra foton, vi går nu in på vårat femte år och jag hoppas vi kan hålla igång det många år till. Tänkte sätta mig någon dag och bläddra igenom alla fotoböcker och se om det går att avgöra om vi lär oss någonting.

Det som står närmast på schemat förutom träningen med ”gänget” är en lektion för Monica Henriksson, skall bli superkul. Och så skall jag se om jag kan dra iväg Anette någon vacker dag på en liten fotoutflykt.