Uppdaterat……

Nej det är väl synd att påstå!

Ibland funderar jag på om jag skall lägga ner hemsidan med tanke på hur sällan jag numera uppdaterar den, men jag är nog inte riktigt beredd att släppa den än.

Och med tanke på hur längesedan det är sedan sist så har det ju hänt en del. Det har varit en hel del hund och foto promenader men inte lika många fototrippar med Anette som tidigare år, det har helt enkelt inte funnits stunder till det. Men vi fortsätter med våran interna foto tolkning av månadens bild och försöker så gott vi kan få till tider då vi båda är lediga och har tid för lite fotografering.

Jag skall försöka mig på en liten kortare resumé av vad som hänt sedan sist….jisses! det är ju nästan ett år.

I februari var jag nere i Götet och tog en promenad utefter Drömmarnas kaj i hopp om att få några foton på gamla risiga båtar. En herre från en av båtarna ropar -är det där en Riesen? -jajamensan -unghund? -verkar väldigt nyfiken och livlig -nä, 9 år -sådan herre sådan hund, ha en trevlig dag valpen! 🙂 Kände mig ung resten av den dagen 🙂

I Mars fick jag äntligen besökt Tjurpannans naturreservat, en härlig och blåsig promenad.

I april hade jag och träningskompisarna tre dagars hund träning för Monica Henriksson, så jäkla bra. Henne kan jag gå kurs för hur många gånger som helst, bästa fröken.

I maj var det dags för det årliga besöket på Botaniska trädgården.

Midsommar firades i Värmlandslandet.

Juli bestod mest av promenader och väldigt lite hundträning.

Augusti och semester, började inget vidare…borelia. Det är nog det värsta jag varit med om smärt mässigt, det gjorde så förb… ont och blev bara värre och värre. Slutade med rejäl antibiotika men trotts den så tog det ändå tid innan smärtan gav vika, kan inte göra annat än beundra min omgivning under denna tid då jag tillhör dom som är… mindre trevlig när jag har ont 🙂

Det blev ett besök hos kennelmamman och skårtarydarna också, men jag tog en liten omväg och besökte Tjurkö, en båtkyrkogård. Kennelmamman hade en kull dvärgvalpar som var så ljuvligt söta, det blev några sköna dagar med hund träning och god mat innan jag reste vidare till Skårtaryd.

Lyckades också klämma in ett besök till bilkyrkogården i Båtsnäs.

I september besökte jag Nordens Ark. Och gav mig också på att tävla startklass lydnad med uruselt resultat, helgen efter tävlade vi bruks högre klass spår och lyckades bli uppflyttade till elitklass. Och min dag firades med trerätters på Thorskogs Slott, mmm såå gott!

Och i oktober var det dags för några suveränt bra dagar för Monica igen, såå bra!

Jag har också haft det stora nöjet att få gå kurs i specialsök för Reino och Elisabeth Oskarsson, ett gäng schäfrar och så Ära. En riktigt bra kurs med superbra träningsområde. Hade vi fått bestämma så hade kursen pågått väldigt väldigt länge, det finns så mycket kunskap att ta till sig så tiden räcker inte riktigt till.

Nu blir det hund träning i syfte att starta i Elit nästa år och utöver det så vill vi fortsätta med träningen av specialsök och jag kommer att klämma in en hel del fotograferande också.