Förkyld…. igen

Har andra förkylningen… tror jag, på kort tid. Ligger mestadels i soffan under täcket och tycker synd om mig själv. Har liksom tidigare tagit ett självtest som liksom tidigare visat negativt men för att vara på den säkra sidan hängde jag med kompisen för att ta ett PCR test, dom hade drop in, vi stod och frös i 1,5 tim innan vi kom in. Var man inte sjuk innan så blev man det nog i den kön.

Idag är första dagen då jag faktiskt känt mig bättre, och har ägnat lite tid åt att bråka med klubbens hemsida, svettigt värre. Ära accepterar att ingenting händer men det syns att hon tycker att det är jobbigt, hon vill så gärna och varje gång jag rör på mig så hoppas hon på att nu händer det något…men nej, ner under täcket igen. Hon lägger sig jämte med en tung suck och jag misstänker att hon hoppas på att den skall ge mig så dåligt samvete att jag bestämmer mig för att ändå träna någonting med henne.

På fotofronten händer inte så mycket nytt, men jag har deltagit i seminarium med olika teman som varit intressanta och dom kommer jag fortsätta att deltaga i. Och jag och kompisen fortsätter med våra ord som vi foto tolkar och denna månaden blir jobbig. Min plan är ett utomhus foto på temat silhuett, men ligger jag inte sjuk så jobbar jag och tiden rinner iväg. Får hoppas på att helgerna kan leverera vettigt väder så att jag i alla fall får något foto.

När det gäller hund träningen så hoppas jag kunna tävla i år, hösten siktar vi på.