Halloween

Jag och Anette hade en fotokväll på Liseberg, tyvärr blev det värsta helgen eftersom den passade bäst. Jisses så mycket folk!

Vi fick en som vanligt trevlig kväll och det viktigaste hanns också med, fikat. Men det var jobbigt med alla dessa människor så den helgen undviker vi fortsättningsvis och nu tar det nog några år innan det eventuellt är aktuellt igen.

I år var gastarna en besvikelse, när vi var där för två år sedan var dom många och väldigt fint sminkade. I år var det inte lika många, långt ifrån den fina sminkning vi sett tidigare och en del bar masker. Och så var det lite väl mycket clowner, levande såväl som dockor. Jag hade blixten med mig för att kunna få någon bild på gastar men jag hann bara med två innan vi blev ombedda att inte använda blixt eftersom det kunde skada aktörerna då dom bar linser.

Vakterna hade fullt upp med att försöka stoppa folk från att fota med blixt, och naturligtvis undrar man varför inte den informationen fanns lite överallt att kunna ta del av innan besöket bland gastar. Dom hade linser för två år sedan också. Som det nu var så hann ju folk smälla av blixten innan dom stoppades och då är ju skadan redan skedd.

På vägen hem stannade vi till vid en kyrkogård för att beskåda alla dessa tända ljus.

Nästa fotokväll blir Jul på Liseberg och då ligger ju fokus på stämningsfulla bilder, få se om vi kan lyckas med det.