Lugnt nyår

Lugnaste nyår någonsin, helt underbart. Jag tror inte att någon av grannarna utefter min väg sköt raketer i år. Det hördes fyrverkerier väldigt avlägset, knappt märkbart. För att vara på den säkra sidan blev det promenad bortanför bebyggelse igår och idag…..nästan. Efter en promenad i bokskog idag så tog jag mig bort till Bohus fästning och tog en liten sväng där innan det var läge att åka hem och fixa lite mat.

Nu har jag två lediga vardagar kvar och eftersom jag tänkt frisera Ära så måste jag nog försöka använda merparten av dom dagarna till det, fast jag borde kunna klämma in lite fotografering. Från början var det tänkt att ställa Ära på My Dog men eftersom hon opererats så har pälsen på magen rakats bort så det är rätt kört och jag har bestämt mig för att inte åka ner över huvud taget, det finns annat jag och Ära kan göra ihop i stället.