Inget Tjurpannan

Nej det blev inget Tjurpannan 🙁 det får också läggas på att göras listan, istället blev det en liten tur till Rönnäng och Bergabo för en övernattning. Inget större fel på Bergabo förutom att det är väldigt dyrt men det har ju i princip alla ställen utefter kusten blivit. Det som störde var väl att vare sig bar eller restaurang var öppet söndag eller måndag, ingenting dom upplyste om innan 🙁

Det blev en tur över till Åstol för att njuta av rökta räkor, såå gott!! Senare på kvällen blev det en promenad ner till Rönnäng brygga för ett besök på restaurangen där även hundar är välkomna 😀 och jag fick senare en chans att fota solnedgången….. fast jag orkade inte sitta kvar tills solen gått ner helt.

Innan hemfärd blev det en liten tur på Tjörn för att kika på lite konst, hittade en sten trädgård som enligt Google var en turistmål, när den äntligen hittades vilket inte var det lättaste så visade det sig att dom var på väg att sälja och undvek att ”skylta” med verksamheten, men jag fick en lärorik tur bland all stenkonst av ägaren. Och så blev det en tur bort till Pilane och skulpturerna men väl där så var det bara att vända igen, såå mycket folk och ingen skugga någonstans.

Som avslutning blev det en fika på Sundsby Gårdscafé och där hittade jag en hund som fick följa med hem.. i metall 😀