Studiofotografering

Anette har skaffat studiolampor och gjort en liten studio i den lilla träningshallen och naturligtvis måste ju detta testas. Jag har varit där vid två tillfällen men att få kläm på det är inte det lättaste, första gången använde jag blixt för att över huvud taget få några bilder. Vilket i och för sig behövs om det skall vara fart i bilderna men idag hade jag satt på 50mm och klarade mig utan blixt så länge det inte var frågan om några snabba bilder. Ljussättningen för att få till en svart bakgrund är inte det lättaste och samtidigt skall en svart hund synas, det flyttas lampor fram och tillbaka för att försöka få det rätt, men jag har inte riktigt hittat rätt än. Jag får fler möjligheter till övning och det kommer att behövas, det är svårt men samtidigt väldigt kul. I morgon åker 50mm av igen 😀