Kennellägret

Då har man varit på kennelläger igen 🙂 Som alltid så är det väldigt roligt, det tränas spår, sök, lydnad och i år fanns även möjligheten att testa Nosework. Och lite pälsvård brukar finnas på programmet. Även i år blev det sovmorgon så kl.09:00 satt vi klara i bilarna för avfärd mot spår och sökskogarna.

Förutom hundträningen på dagarna så har det varit trevliga kvällar med nya bekantskaper, en i gänget erbjöd sig att fixa planka till oss alla en kväll och den var ljuvlig. Jag tror att alla köttätare på lägret var lite avundsjuka på min som bestod av makrill, rökta räkor med egenkomponerad sås och tunnbrödsrulle med skaldjursröra 😀

Förra året försökte jag lägga beslag på en helt underbar liten sötnos och det var inte bättre i år, en riktig charmknutte dök upp och honom försökte jag byta till mig 🙂 men hans matte ville inte vet av något byte trotts att jag försökte förklara att hon skulle få så mycket mera 😉

Kameran blev tyvärr liggande mesta tiden, det blev lite foton på charmtrollet så mycket mera blev det inte. Får försöka engagera mig mindre nästa år så att jag kan gå runt och fota lite mera.

Nu ser vi fram mot nästa läger som är Tåmelägret och i direkt anslutning till det Riesenlägret 😀