Sax

Jag skyller på att det var fredag och att jag då är trött efter en veckas arbete för hur kan man annars bära sig så klantigt åt. En arbetskamrat kommer med grejer som skall skickas iväg det finns en back med lock, plomberad på var sida som skall till samma ställe. Dom grejer hon kommer med får plats i samma back så jag skall bryta plomberingen men jag har förlagt min kniv. Så då tar jag en sax som ligger lägligt till hands och håller ett stadigt tag i backen med vänster hand, i jämnhöjd med plomberingen kanske skall tilläggas. Och så klipper jag men den vill inte riktigt så då tar jag i och pressar samtidigt saxen åt vänster, plötsligt släpper plomberingen och saxen sitter i min hand. Hur ont tror ni det gjorde på en skala! Det slutade med två Panodil och två stygn. Reaktionerna lät inte vänta på sig, det haglar in sms på min mobil från omtänksamma arbetskamrater. Är du saxtrakaserad på jobbet? Arbetsplatsens nya saxobjekt m.m. 

Vi skall spåra med bruksgruppen i morgon så jag åkte iväg och la ett spår i morse för att kolla att det var möjligt, och så rotade jag fram Boris gamla spårsele den blir lättare att ta på än Nomeselen. Det var lite besvärligare än vanligt men det fungerar. Och jag tog bara halva spåret så då har jag andra halvan av spåret klart till i morgon.