Munkorg

I går inhandlades det en munkorg till min lilla docka viket antagligen kommer att få omgivningen att se henne med andra ögon. Anledningen är att hon äter skit, i stort sett all skit oavsett vem eller vad som lagt den. Jag tycker det är så vidrigt att jag kan vara sur på henne en hel dag, orättvist! ja visst är det. Hon står ju och äter bakterier och eventuellt maskar. Jag skäller på henne när hon äter skit och varje gång så känner jag knackningar på axeln, -det där hjälper inte. Jag vet att det är fel av mig att skälla på henne men som sagt jag blir så arg, det går an med hästskit ,men allt annat!. Den enda skit hon inte äter är sin egen. Om hon bär någonting så ser jag oftast när hon släpper för att ta någonting annat och då kan jag i vissa fall stoppa henne. Men dom gånger hon inte vill bära så har jag sällan en möjlighet att hinna med, hon har utvecklat en viss snabbhet i skitfångandet. 🙁 Så för att hon skall slippa en sur matte så blir det munkorg när det inte passar damen att bära någonting. Hon måste vara en ovanligt glad hund för hon står och viftar på svansen och tycker att munkorgen är rolig att ta på 🙂