Synd om mig…..

Det är klart att det är synd om mig, ligger hemma i någonting som liknar en manlig förkylning. Idag har jag i alla fall suttit upp i soffan mer än en gång så det får man väl räkna som att man är på bättringsvägen.

Jag var iväg en sväng förra veckan till Stenungsön och gick en promenad, det blev en fin solnedgång som jag fick fångat bakom benen på Tjörnbron. Jag fick också höra talas om att Västsveriges högsta vattenfall 38 meter fanns nästgårds och bestämde mig för att ta mig dit och det var inte det lättaste. Det blev mycket körande och googlande innan jag till slut hittade hur jag skulle ta mig dit. Efter det besöket åkte jag till klubben för lite hundträning men det blev mest lek, Ära var lycklig och den gröna bollen är den bästa 😀

Anette har gjort dom finaste halsbanden till Ära, ett i orange som vi skall ha när vi kör specialsök och två lila varav det ena är ett bling bling och det var väl tanken att ha när hon skall vara vacker men jag tycker det breda är snyggast så just nu används inget annat 😀

Dags att ta en tupplur på soffan igen.