Vinterpromenad

Idag blev det en promenad i ett snöigt Trollhättan, tanken var att undvika att behöva åka någonstans eftersom jag inte har min bil utan en lånebil. Den har jag haft en del det sista då min bil tycks bli en följetång på verkstad, efter allt strul som varit så blev jag med lånebil i flera dagar och får stoppa in hunden i den om jag vill. Det är alltid ”jobbigt” att ha andras grejer jag är alltid så orolig att något skall hända så av den anledningen är det skönare att inte använda den mer än nödvändigt. Men idag bestämde jag mig för en sväng i alla fall så bilen blev inredd med kompostnät, filtar och plädar för att skydda den så mycket som möjligt från hundhår.

Det blev en skön och välbehövlig promenad men man fick passa sig för det var en del halka då många av gångvägarna/stigarna inte sandas. Även om det fanns mer än Ära att fota så hamnade hon ändå framför linsen en del men idag blev hon inte lika trött på det som igår 😀