Grundstötning, MH och födelsedag.

Det blev en ganska händelserik helg. Ett fartyg gick på grund och lade sig på sidan strax innan slussen i Edet, norrifrån. Jag har nog inte sett så mycket folk samtidigt på orten tidigare 🙂 Det stod och stannade bilar både här och där för att få sig en titt och många fotografer fanns det. Och naturligtvis var jag en av dom 😀

Jag var också och tittade på när träningskamraten gick MH med sin hund, jag hade även fått uppgiften att filma det hela. Förhoppningsvis blir det ett någorlunda hyfsat resultat, det är långt ifrån det samma att filma som att fota.

Och så blev det ett veterinärbesök 🙁 Ära får urinvägsinfektion varje gång hon löper, jag är såå trött på detta. Denna gången har jag gett henne extra C-vitamin i förhoppningen att sura urinen så pass att kanske kunna slippa detta, men nej det gick inte. Jag har inte gett upp än, jag såg att det kommit ut något nytt på marknaden som är avsett för hundar med urinproblem, Crananidin som är ett tranbärsextrakt. Det blir nästa sak att testa.

Och idag fyller hon 5 år min Lillfia Tänk så fort tiden går.