50mm på nya kameran

Det har inte varit något direkt trevligt väder i helgen, men det var i alla fall uppehåll igår. Och det var en vacker himmel innan solen försvann helt i fredags kväll. Satte på mitt 50mm på nya kameran för att testa lite, men jag blev inte mer glad i det än var jag var när det satt på den gamla. Skulle tro att jag ganska snart byter tillbaka igen men det är rätt bra i taskiga ljusförhållanden. Anette kom på en väldigt trevlig idé som vi kör vidare på även i år, vi väljer 6st ord var och sedan skall vi fototolka orden, ett ord per månad och denna månad är det ”fönster” har kanske tagit min bild för det.

Ära får gå lös nu och det har gått bra utan att hon fått stolleryck, men hon behöver få börja träna ordentligt och eftersom jag anmält till en träningstävling i nosework så behöver vi komma igång på allvar. Så det är bara att plocka fram almanackan och börja boka träningsdagar i nosework, specialsök och brukslydnad. Ser fram emot att komma ut på tävlingsbanorna igen.