Konst och blommor

Det var ”Konstvågen” ute på öarna i helgen så jag och Azka körde ner till mina föräldrar och sedan åkte vi komunalt ut till Öckerö.
Vi strövade omkring och såg några av utställarna och eftersom det var dåligt med restauranger så bestämde vi oss för att gå över till Hönö och åka ner till Klåva för att äta.
Bussarna går inte så tätt därute så det slutade med att vi promenerade ner till Klåva och strax innan så kom vi fram till Hönö hotell och det fick bli ett vattenhål.
 
 
 
 När vi kom fram till Klåva beslöt vi att äta på Tullhuset men vi hittade ingen väg till uteserveringen utan att gå igenom restaurangen och det skulle nog inte vara så poppulärt med Azka.
Dom hade en liten brygga/terass endast några meter stor och den var för hund.
Eftersom Azka skulle ligga där ute så ville jag gärna kunna hålla ett öga på henne så vi satte oss inne i restaurangen vilket visade sig vara helt okej eftersom det kom en liten skur senare.
 
 
 Azka fick ett ben att ägna sig åt medans vi åt, det förvånade mig hur många hundägare som kom fram till stenmuren som Azka fanns innanför och lät sina hundar ställa sig uppe på muren och titta ner på Azka.
Muren var ganska låg och hennes koppel räckte utan problem fram till muren dessutom hade hon ett ben att bevaka.
Men hon blängde bara lite under lugg och fortsatte lugnt att ägna sig åt benet.
Efter maten så strövade vi runt lite igen och passade på att titta lite i dom butiker som var öppna.
Sedan drog vi oss mot hållplatsen för att invänta bussen, Azka var ganska så trött efter dagens aktiviteter.
 
 
Idag så blev det en promenad i Botaniska trädgården tyvärr är hundar inte tillåtna så Azka fick ligga i mina föräldras lägenhet så länge.
Även om det ibland känns som om det mesta blommat över så fanns det mängder med blommor att fota, men jag glömde fota skyltarna så jag har inte en aning om vad dom heter.
En härlig avslutning på helgen var det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom satte igång vattenfallet just som vi passerade.
Någon blomma minns jag namnet på, Rörlök och den med bären heter Paraplyblad.